Persaingan dalam mendapatkan Projek Bina Rumah Persendirian semakin sengit….
Bakal pelanggan yang nak bina rumah betul-betul MEMILIH Kontraktor terbaik..!

Rasa “STRESS” & nak “GIVE UP” bila MASIH TAK DAPAT projek bina rumah sedangkan HUTANG semakin BERTAMBAH, kos OVERHEAD semakin meningkat…

dan pada masa yang sama anak & isteri pun perlu diberi makan…

Belum di kira kos nak bayar rumah, sewa ofis, “instalment hilux” & lain-lain lagi…

Nak kata syarikat tak berdaftar & takde lesen, dah beribu habis duit buat lesen CIDB ni…
tapi projek bina rumah tak dapat-dapat jugak lagi…

Dah jumpa Bakal Pelanggan pun..tapi last-last dia lantik kontraktor lain juga….

“Apa kurangnya aku ni…?”

Sebagai kontraktor baru, anda mungkin mengalami 3 MASALAH UTAMA berikut yang menyebabkan hidup anda ‘STRESS’ & ‘DOWN’ giler akibat masih tak dapat PROJEK BINA RUMAH walaupun ramai jer yang nak bina rumah di tempat anda…

Akibatnya…anda mengundang kritikan orang sekeliling terhadap anda….

“Harap nama jer kontraktor…tapi PAPA KEDANA, hidup susah & takde masa depan…!”

Pedih tu bukan kepalang apabila menerima bermacam-macam kritikan…

Anak & isteri pun terkena tempias skali…!

Macam nak meninggal jer dibuatnya bila memikirkan masalah tersebut…

 

Sebab tu ramai yang bersemangat daftar lesen CIDB setiap tahun….
tapi ‘TERPAKSA’ tukar bisness lain tahun berikutnya…!

Takkan anda pun nak ikut jejak langkah tersebut..!

……..“mohon abaikan ‘mesej’ ini jika anda dah selesa & sentiasa jer ada projek BINA RUMAH baru setiap bulan..”

Jika ‘YA’, teruskan membaca…

Untuk pengetahuan anda, REKABENTUKRUMAH.COM merupakan GALERI DESIGN RUMAH ONLINE TERBESAR di Malaysia sejak tahun 2011 lagi…

Sehingga kini kami dah ada LEBIH 300 KOLEKSI DESIGN RUMAH pelbagai saiz & bentuk daripada design rumah setingkat, 2 tingkat & semi D yang direkabentuk secara ‘professional’ oleh ‘Design Arkitek’ yang berpengalaman. Untuk melihat design yang kami hasilkan, anda boleh ke GALERI ONLINE kami di link berikut:

<<WWW.REKABENTUKRUMAH.COM>>

Jumlah ini, Insya Allah kami akan tambah dari masa ke semasa..

Ok begini…
Izinkan kami jelaskan dengan lebih terperinci….

Ramai kontraktor baru selalu di’reject’ oleh bakal pelanggan di peringkat awal sebab biasanya mereka datang dengan ‘TANGAN KOSONG’ sahaja bila jumpa bakal pelanggan.

Cuma bawa ‘NAMEKAD SEKEPING’ sahaja…

Lepas tu tergagap-gagap pula nak jawab bila bakal pelanggan tanya macam-macam…terutamanya berkenaan dengan design….!

Iyelah…bukan semua orang belajar ‘architecture’ pun…iaitu antara jurusan paling mencabar kat Universiti…yang membolehkan mereka mampu buat design sendiri ‘on the spot’ depan bakal pelanggan yang pasti menyebabkan Bakal Pelanggan tersebut ‘terpancung’ & mula YAKIN dengan mereka…

Walaupun mereka bukanlah semuanya seorang yang mahir dengan design, tetapi mereka biasanya datang berjumpa bakal pelanggan dengan persediaan yang lengkap…

Kalau bakal pelanggan datang ofis pun semua dah tersedia….

…..dengan profile syarikat lah…!

…..dengan KOLEKSI DESIGN RUMAH lah…!

……dengan gambar-gambar projek rumah sediada lah…!

……testimony pelanggan lah…!

……& lain-lain

Tapi tahulah…nak buat persediaan tu memerlukan KOS yang AMAT BESAR…& MASA yang LAMA

Nak ada ‘Koleksi Design Rumah’ atau kami namakan sebagai PORTFOLIO DESIGN RUMAH sebagai contoh…,

anda perlulah upah arkitek….paling kurang pun nak kena ‘spend’ RM 2-3 ribu juga untuk buat “DRAF DESIGN ASAS” dalam bentuk lukisan 3d PERSPEKTIF & pelan lantai bagi 1 DESIGN.

Itu pun bergantung juga kepada luas rumah atau anggaran kos pembinaan….

Lagi BESAR rumah, Lagi TINGGI kos tersebut…!

Kalau 1 DESIGN dah RM 2-3 ribu, 10 DESIGN mahu cecah RM 20-30 ribu…!

Berapa ramai KONTRAKTOR BARU yang mampu & boleh adakan BAJET tersebut…?

& berapa ramai pula arkitek yang sanggup nak sediakan DESIGN dengan BAJET serendah tersebut…?

Kos tersebut TINGGI bagi anda sebagai KONTRAKTOR BARU tapi AMAT RENDAH & TAK BERBALOI bagi kebanyakkan firma arkitek…

Segalanya bermula dengan design…

Nak Bina Rumah pun sama… Ianya perlu bermula dengan Design Rumah…!

Bila dah ada Design, baru boleh kira kos..!

Bila anda datang dengan tangan kosong, PERSEPSI Bakal Pelanggan dah berubah 100%…

“1st IMPRESSION….WILL  LAST FOREWER…!”

Mereka akan mula ‘downgrade’ anda…!

Betul ke kontraktor ni…?

Boleh percaya ke ni…?

Tambah TERUK, bila bakal pelanggan tanya macam-macam & anda tak dapat nak beri penjelasan yang PROFESSIONAL..

memang HURU HARA…!

Sebenarnya, dah ramai kontraktor yang kami bantu melalui penyediaan PORTFOLIO DESIGN RUMAH (PDR) ni…

*melalui setiap tempahan PDR ini, kami berikan kebenaran KHUSUS kepada anda untuk menggunakan design rumah sediada yang kami dah sediakan dengan BRAND anda sendiri…

Ok begini….

Memandangkan kami dah siapkan 200 DESIGN RUMAH pelbagai saiz & bentuk…

Jadi anda cuma perlu PILIH sahaja berapa design yang anda ingin masukkan kedalam PDR syarikat anda nanti mengikut PAKEJ & HARGA yang kami tawarkan & kami akan sediakan PDR tersebut untuk membantu anda berdasarkan design yang anda dah pilih.

Apabila TEMPAHAN & BAYARAN telah dibuat, kami akan emailkan dahulu “200 Katalog Design Rumah Asas” ini secara PERCUMA untuk MEMBANTU anda MEMILIH design rumah terbaik yang ingin dimasukkan ke dalam PDR syarikat anda nanti.

 

*Harga PROMOSI ini khusus untuk 50 KONTRAKTOR TERAWAL sahaja di setiap negeri di seluruh Malaysia.

Selepas kuota tersebut penuh, anda perlu membayar pada HARGA DISKAUN asal..PROMOSI ni bakal berakhir pada  31 Ogos 2021..!


“Mana nak dapat 1 Lukisan Design Rumah Asas dengan harga serendah

Cuma RM 24.90* sahaja yang ada pelan lantai & lukisan 3D beserta logo syarikat anda pada design tersebut dalam bentuk softcopy & hardcopy kan…!”

Tambahan pula, kami juga akan bantu IKLANKAN syarikat anda secara PERCUMA di website kami yang merupakan Galeri Design Rumah Online TERBESAR di Malaysia..!

Dengan cara ini, pelanggan kami yang membeli pelan rumah daripada laman web kami juga mungkin akan hubungi anda sebagai kontraktor untuk membina rumah idaman mereka…!

“…anda fikirlah sendiri sebab tawaran ni tak sentiasa kami akan buka untuk anda…!”


Selepas tempahan dibuat, kami akan emailkan “200 Katalog Design Rumah Asas”* bagi membantu anda membuat pilihan design rumah yang ingin dimasukkan ke dalam PDR syarikat pembinaan anda nanti.

*sebenarnya 200 Katalog Design Rumah Asas ni pun adalah bernilai tinggi di mana anda dah boleh gunakan untuk berbincang dengan bakal pelanggan yang nak bina rumah.

Cuma ianya tak lengkap dengan ukuran pada pelan lantai & tiada ‘Brand’ syarikat anda lagi.


 

Untuk membuat tempahan PORTFOLIO DESIGN RUMAH (PDR) ini, mohon anda ikuti 3 langkah MUDAH berikut:-

LANGKAH 1.

Klik link dibawah untuk membuat tempahan

http://www.wasap.my/+60198820714/tempahpdr2021

LANGKAH 2

Buat bayaran TEMPAHAN mengikut pakej PDR yang anda inginkan.

Kami akan emailkan 200 Katalog Design Rumah dalam masa 24 jam selepas tempahan dibuat bagi membantu anda

LANGKAH 3

Selepas menerima KOD JUALAN design rumah pilihan anda, kami akan sediakan PDR syarikat anda dalam masa 7-10* hari bekerja & poskan ke alamat anda…

*tertakluk kepada tempahan yang kami terima pada satu-satu masa

*Wang TEMPAHAN anda akan kami pulangkan 100% jika apa yang kami sediakan tidak sama seperti apa yang kami nyatakan didalam website ini..”

Khusus untuk 50 Kontraktor TERAWAL..

“Kami akan IKLANKAN syarikat anda di website kami WWW.REKABENTUKRUMAH.COM di bahagian ‘SENARAI KONTRAKTOR’ secara PERCUMA mengikut Pakej PDR yang anda pilih bagi membantu anda MUDAH DIHUBUNGI oleh bakal pelanggan kami yang memang tengah cari KONTRAKTOR yang nak bina rumah…”

Siapa lambat…dia RUGI… tu je yang kami boleh cakap..

Semoga dapat membantu Anda…